Ghent-Classics 09
RED DIESEL
 Stand van zaken
Rode diesel 2007
het vervolg hier
Rode diesel 2007
Flash 3 LBWB
RED DIESEL
Flash 2 LBWB
RED DIESEL
Toervaart 2006
 Begin Red-diesel vh
Info Zeiljacht van  Jacques Brel
Varen op zee Solas
Nieuwsbrief 1

Copyright 2010 ©

Clubs
Uw data hier?
Contacteer ons nu
LBWB-MY Club link
LBWB-MY zetel:
Ronsen Heerweg 50
9700 Oudenaarde
Tel. 055 49 71 03
GSM 0475 28 05 01

Secretariaat / ICC:
Dijkweg 13
9031 Drongen
GSM 0478 32 95 41
Fax: 09 236 69 09
E-mail info@lbwb.be

BE 0865 501 009

Sport assurance
Informatie Clubs (nieuwe rubriek)

Oudenaarde,14-01-2006

LBWB-MY FLASH 01

Beste Clubs, beste leden en vrienden,

We stellen een groeiend succes van onze website vast (http://www.lbwb.be ),

zoals u LBWB-MOTORYACHTING kent, een reden om een tandje bij te steken en het woord bij de daad te voegen ten opzichte van onze voornemens voor 2006.

Vanaf nu geven we jullie de mogelijkheid ook over de website van uw federatie te communiceren met uw leden, zeker handig voor clubs welke geen site hebben,en die moeilijk te vinden is, niet altijd online is, of het slachtoffer van hackers zijn.

Voor buitenlanders of andere toervaarders willen we de belangrijke informatie van onze clubs en bevriende clubs centraliseren, er is een nood gebleken aan een centraal punt waar zonder veel moeite info te vinden is. Club info en détails over de havens was nog niet aanwezig op onze site.

In een eerste fase willen we het eenvoudig houden: u levert ons in een microsoft word document met het VERDANA lettertype (dit word document is in Verdana opgesteld). Uw document mag meerdere pagina's bevatten maar we willen u toch verzoeken u te beperken tot de evenementenkalender 2006 van jullie club, met een lijst van de namen en tel nrs van bestuur en/of verantwoordelijken evenals eventuele nuttige info voor de bezoeker van jullie haven, al dan niet met een beschrijving van de faciliteiten en tarieven.

Wij publiceren vervolgens uw document op onze webstek zodat alle toervaarders uw nodige club info gemakkelijk kunnen vinden. Gelieve wel op uw eigen club website en op andere nautische websites waar u de LBWB link kan plaatsen, de link en eventueel de LBWB-MY logo te publiceren.

Als je onze logo DUIDELIJKop jullie website plaatst met een doorlink en de LBWB site in de lijst van uw links plaatst, dan mag u ons uw logo en link mailen. Wij publiceren dan uw logo met link naar jullie website in de lijst van club links.

Zolang uw club géén website heeft mag u ons uw logo bezorgen. Uw logo komt dan in de lijst van de links met logo's en wordt doorgelinkt naar uw document op onze site.

Indien u er zich van vergewist heeft dat u de LBWB-MY link op een andere nautische site kon aanbrengen, bevestig ons dan dit feit en wij zullen eveneens een link naar betreffende site op onze site aanbrengen in de categorie waar de betreffende organisatie of firma best thuis hoort.

Zeker niet treuzelen want de boatshows komen eraan, en we stellen in deze periode meer bezoekers vast op onze site.

Bedankt voor uw dynamische medewerking,

tot kortelings,

het LBWB-MOTORYACHTING bestuur

© 2005 LBWB - Concept & Design: Vermaele Projects

Toervaren VZW Menber of   EUROPEAN BOATING ASSOCIATION    E.B.A. Binnenvaart Vlaanderen Stad Gent nautica-magazine Huysman Yachtverzekeringen